FIECARE DIABETIC PUTREZEȘTE DE VIU

Singura cauză a diabetului este lipsa de potasiu în organism!

Stabilizarea glicemiei și tratarea eficientă a diabetului este o modalitate de a preveni boala.

Comentarii: 194

Diabetul va duce inevitabil la afectarea organelor interne. 78% dintre diabetici mor din cauza complicațiilor bolii.

Laura Butacu: "Voi verifica personal pentru fiecare persoană care solicită un medicament pentru diabet și stabilizarea zahărului din sânge, asigurați-vă că ați primit-o la un preț special".

La întrebările dumneavoastră răspunde:
Laura Butacu

Șeful nii de Endocrinologie. Mechnikov, doctor în științe medicale și medic practicant care a salvat mii de vieți. Cel mai bun specialist medical în tratamentul diabetului în România și în întregul spațiu al Europei de Est.

Practica terapeutică: mai mult de 30 de ani

"Amintiți-vă adevărul simplu și nu ascultați pe nimeni: puteți vindeca diabetul și stabiliza zahărul pentru totdeauna la orice vârstă și în orice stadiu al bolii".

A început programul Federal al Ministerului Sănătății, în cadrul căruia toată lumea poate obține un medicament pentru diabet la un preț special!


Cu o lună în urmă, a început programul federal "România fără diabet", care vizează combaterea diabetului zaharat și a complicațiilor sale. Am primit o mulțime de întrebări care se referă la realizarea acesteia și astăzi publicăm un interviu cu coordonatorul programului Laura Butacu. Un profesor renumit a condus programul și supraveghează personal munca sa pentru a evita momentele de corupție. Reamintim că programul a fost lansat oficial doar la sfârșit ani. Conform decretului №5896 Ministerul Sănătății al României. Ca parte a programului, fiecare locuitor al țării poate obține cel mai nou medicament pentru diabet zaharat la un preț special. Livrarea se face în toată România, în orice localitate.

Corespondent: "Bună ziua, Laura Butacu, de ce a apărut necesitatea lansării unui program federal finanțat din buget? Clinicile și spitalele obișnuite nu mai fac față tratamentului diabetic?"

Laura Butacu: O zi bună! Faptul este că sistemul de sănătate este foarte birocratizat. Este un mecanism mare, care funcționează cu o scârțâie mare. Desigur, clinicile și spitalele tratează diabetici. Dar, din păcate, acolo specialiști se concentrează în principal pe menținerea organismului într-o stare mai puțin de lucru și lupta împotrivaEfectelor bolii. Trebuie să înțelegem că dietele specializate, insulina și medicamentele de susținere creează doar iluzia unei vieți normale. Boala însăși nu afectează în nici un fel. Diabeticul continuă să moară încet.

Ca rezultat, se pare că milioane de oameni bolnavi nu primesc tratament adecvat și ajutor. Acest lucru se datorează faptului că diabetul este o boală care nu este deloc inferioară ratei mortalității tumorilor canceroase.


Corespondent: "În ce sens? Vrei să spui că nivelul de risc al cancerului și diabetului este potrivit pentru a compara?"

Laura Butacu: Ele nu sunt doar potrivite pentru a compara, ele sunt, de fapt, foarte asemănătoare, dacă luăm rata mortalității ca procent. Singura diferență este că Diabetul ucide oarecum mai lent. Dar rata mortalității diabeticilor este doar ușor diferită de rata mortalității pacienților cu cancer. Dacă o persoană cu tumoare canceroasă este tratată în mod activ și se agață de viață, atunci diabeticii sunt, în general, limitați la încercări de a urma diete specializate și de a nu uita de insulină. Chiar dacă o persoană este tratată, atunci după cum înțelegeți, nu întotdeauna se obține un tratament real, după cum arată evenimentele recente.

Având în vedere că acum numărul de diabetici de pe planetă este în creștere rapidă, boala este cauza unui număr enorm de decese.

Corespondent: "Dar cum poate diabetul să trimită la lumină? Cu cancer, totul este clar și ce amenință diabeticii?"

Laura Butacu: În primul rând, acestea sunt complicații clasice ale diabetului zaharat-comă diabetică, necroză a membrelor, gangrenă, orbire, impotență, cetoacidoză, hipoglicemie. De obicei, ele apar în procesul de dezvoltare a diabetului zaharat și sunt cel mai adesea fatale. Dacă vorbim mai detaliat, atunci este:

Cetoacidoză

Efecte: Pierderea conștienței, o încălcare bruscă a activității organelor vitale. Moarte.

Hipoglicemie

Efecte: Pierderea conștienței, creșterea bruscă a zahărului din sânge într-o perioadă scurtă de timp, lipsa reacției elevilor la lumină, transpirația crescută și apariția convulsiilor. Forma extremă este o comă.

Comă hiperosmolară

Efecte: Polidipsie (sete nestatornică), poliurie (urinare crescută).

Comă Lactocidotică

Efecte: Pierderea conștienței, tulburări respiratorii, scăderea tensiunii arteriale, lipsa de urinare. Însoțită de insuficiență cardiovasculară.

Corespondent: "Asta e tot?"

Laura Butacu: Acestea sunt complicații care pot apărea imediat, la doar câteva luni după apariția bolii. În termen de 2-3 ani, se pot dezvolta complicații cum ar fi:

1. Retinopatia este o leziune a retinei ochiului, care apoi duce la hemoragie în fundul ochiului, detașarea retinei. Treptat duce la pierderea completă a vederii. Cel mai frecvent retinopatia apare la pacienții cu diabet zaharat de tip 2. Omul este complet orb.

2. Angiopatie. Este o încălcare a permeabilității vaselor, ele devin fragile. Există o tendință la tromboză și ateroscleroză. În orice moment, sângerarea internă poate fi deschisă sau o hemoragie cerebrală poate apărea.

3. Polineuropatie. Pierderea sensibilității la durere și căldură la nivelul extremităților. Cel mai adesea se dezvoltă în funcție de tipul de "mănuși și ciorapi", începând să se manifeste simultan în membrele inferioare și superioare. Primele simptome sunt senzația de amorțeală și arsură la nivelul extremităților, care se intensifică semnificativ pe timp de noapte. Duce la pierderea controlului asupra membrelor.

4. Picior diabetic. O complicație în care pe picioare și membrele inferioare ale unui pacient cu diabet zaharat apar ulcere deschise, abcese purulente, zone necrotice (moarte). Duce la amputare sau la moarte.


Corespondent: "Ce se întâmplă în această situație pentru diabetici? Se pare că clinica este inutilă, dar trebuie tratată într-un fel."

Laura Butacu: De acord, situația la prima vedere pare disperată. În parte, acesta este motivul pentru care programul Federal al Ministerului Sănătății este lansat acum, în cadrul căruia oricine poate obține un nou medicament puternic pentru diabet la un preț special. Acest lucru evită orice bariere în calea medicamentelor pentru diabetici, inclusiv birocratice.

Corespondent: "Poți să-mi spui mai multe?"

Laura Butacu: Vedeți, singurul lucru care este cu adevărat necesar și care nu poate oferi medicamente vechi, chiar și cele care vizează de fapt tratamentul – este o restaurare completă a funcției pancreatice, care îi va permite să absoarbă insulina produsă de organismul însuși. Fără ajutor din afară. Dimpotrivă, majoritatea medicamentelor existente (chiar și cele mai bune) vizează ameliorarea stării pacientului cu ajutorul creșterii artificiale a zahărului din sânge. În timp ce pentru tratamentul complet al diabetului zaharat, este necesar să se restabilească funcția pancreasului. Nu se poate.

Conform celor mai recente cercetări, singurul lucru pe care trebuie să – l faceți pentru a restabili funcția pancreasului este de a asigura o recuperare a nivelului de "potasiu complex" în sânge. Este o lipsă acută de potasiu care duce la faptul că pancreasul încetează să absoarbă insulina produsă de organismul însuși. Problema este că este extrem de dificil să se facă acest lucru, deoarece "potasiul 12" este imposibil să se mențină în formă gata, astfel încât să existe posibilitatea de ao lua imediat în comprimate. Singura opțiune este de a alege componentele care vor reacționa în interiorul corpului uman și de a forma componenta necesară în organism.

Studiile clinice ale noului medicament au arătat că se descurcă cu această sarcină. În total, 10 120 de persoane din diferite grupe de vârstă și cu diferite greutăți ale diabetului au participat la ele. 93.8% au scăpat complet de problemele de creștere a zahărului din sânge. 5.6% au rămas unele probleme, dar, în general, starea lor sa îmbunătățit uneori. Aproximativ vorbind, în cazul în care cineva a avut o formă severă de diabet zaharat și el a stat, de fapt, la pragul morții, după trecerea cursului, el a rămas doar izbucniri periodice ale problemei, cu un nivel constant de zahăr din sânge. Și numai la 0.6%, îmbunătățirea stării a fost, deși substanțială, dar insuficientă, pentru a le atribui celor complet recuperați.


Corespondent: "Puteți clarifica ce fel de medicament este acesta?"

Laura Butacu: Vorbesc despre noul instrument de descoperire "SugaNorm Forte". Acesta este un medicament care permite, în cel mai scurt timp, literalmente de la 4 zile, să uite de problemele cu salturi de zahăr, și în termen de 2-3 luni pentru a restabili funcția pancreasului la 100%.

Produs numai de compania internațională "tehnologia viitorului" și dezvoltarea sa a durat aproximativ 2 ani. De aceea avem capacitatea de a distribui "SugaNorm Forte" la un preț special. Conform decretului № 5896 Ministerul Sănătății, programul federal a început deja, iar medicamentul este disponibil pentru populație.


Corespondent: "Poți să-mi spui cum funcționează acest medicament miracol?"

Laura Butacu: Nu există nici un miracol aici, doar știința uscată. Instrumentul restabilește nivelul de "potasiu complex" și, în același timp, generează celule imune speciale "reprogramate" care declanșează procesul de regenerare a pancreasului, restabilind funcționarea acestuia. Începe să absoarbă din nou insulina produsă de corpul uman, ceea ce elimină însăși cauza diabetului. Ca urmare, după cursul tratamentului, zahărul din sânge se stabilizează complet.

Corespondent: "Sună impresionant. Doar explicați-ne ce înseamnă acest lucru pentru oamenii obișnuiți cu boli?"

Laura Butacu: Acest lucru înseamnă că medicina europeană modernă, în unele direcții, depășește cea străină și puteți vindeca diabetul în 2-3 luni. "SugaNorm Forte" nu ameliorează simptomele și stabilizează temporar zahărul, "repornește" corpul la nivel celular. Medicamentul elimină cauza diabetului prin returnarea unei persoane într-o stare sănătoasă. Pacientul nu scapă doar de simptome, ci elimină rădăcina bolii.


Corespondent: "SugaNorm Forte ajută numai în stadiile incipiente?"

Laura Butacu: Nu, ți-am spus, acționează la nivel celular, restabilind corpul pacientului. El tratează diabetul absolut orice gravitate-până la cele mai neglijate cazuri, când vine vorba de starea gravă a unei persoane aproape de moarte.


Corespondentul: "Și ce, el chiar elimină cauza bolii și nu doar stabilizează zahărul?"

Laura Butacu: "SugaNorm Forte" și stabilizează zahărul deja în primele zile de tratament (datorită recuperării parțiale a funcționalității pancreatice) și elimină complet boala după finalizarea cursului. Pentru persoanele care suferă de diabet, acum este singura soluție care scapă cu adevărat de boală.


Corespondent: "Cum pot oamenii să obțină SugaNorm Forte prin Programul federal? Oricine poate face asta?"

Laura Butacu: Da, absolut oricine. Există doar un singur " dar " – datorită volumelor mici de producție, Programul Federal al Ministerului Sănătății funcționează într-un mod limitat. În același timp, toți doritorii pot lăsa o cerere și pot primi "SugaNorm Forte" la un preț special. Tot ce este necesar este să vă lăsați numele și numărul de telefon la care veți putea contacta personalul centrului de Consultanță al programului federal.


Corespondent: "Ce perioadă de timp va funcționa programul?"

Laura Butacu: Termenul limită al programului – (inclusiv). Înainte de această dată este necesar lăsați o cerere pentru " SugaNorm Forte". Dacă nu ați făcut deja acest lucru-vă sfătuiesc să vă grăbiți, deoarece atunci va fi imposibil să obțineți "SugaNorm Forte" la un preț special. Eu personal garantez că toate cererile rămase până în acest moment vor fi procesate și oamenii vor primi medicamentul.

Vreau să vă atrag atenția asupra unui sondaj susținut de Ministerul Sănătății. Ca eșantion, oamenii au fost folosiți în picioare în evidență în clinici cu diabet zaharat de severitate variabilă.

Sondaj Al Ministerului Sănătății: cum ați scăpat de diabet și ați stabilizat zahărul din sânge?

Medicamente:
23%
"SugaNorm Forte":
47%
Medicina tradițională:
8%
Sunt în căutarea unei soluții:
17%
Nu cred că e posibil:
5%

Laura Butacu, vă mulțumesc pentru interviu! Poate vrei să spui ceva cititorilor noștri înainte de a ne spune la revedere?"

Laura Butacu: Da, sigur. Nu vă tratați boala ca o neînțelegere enervantă. Aceasta este o boală extrem de periculoasă și mortală care vă poate trimite în orice moment în acea lume. Nu este nevoie să așteptați orbire, comă, amputare a picioarelor sau moarte. Este mai bine să remediem situația până când a mers prea departe.


Contează! S-a concluzionat că și – cel mai bun moment pentru a începe tratamentul diabetului. Datorită stabilizării temperaturii medii, accelerează metabolismul, crește circulația sângelui în organism, crește fluxul de sânge și oxigen în organele interne, efectul utilizării "Suganorm Forte" crește. Tratamentul pentru diabet și complicații are loc cu 67% mai rapid decât ar fi avut loc în alte perioade ale anului. Restaurarea funcțiilor organismului are loc la 100% pe parcursul întregului curs de tratament.

194 comentarii pentru ziua de azi
Aizhan Edilzhanovna

Astăzi am luat SugaNorm Forte, mulțumesc pentru livrare rapidă, întotdeauna așa ar funcționa poșta!)

acum o oră
Elena Ilinca

A fost diabet...totul a dispărut în 50 de zile! Mulțumesc pentru asta!

acum o oră
Ionela Nicoleta

Se admite! Un remediu foarte eficient pentru diabet! Acum, zahărul este stabil 4.8 mmol.

acum o oră
Alex Coman

Laura Butacu, vă mulțumesc! Am încercat, a devenit foarte ușor. Să vedem ce se întâmplă într-o săptămână. Este prea devreme pentru a vorbi despre recuperare, dar a devenit mult mai bine, voi termina review-ul mai târziu. Dar zahărul nu mai sare, nici măcar nu-l simt. Deci, cred că va fi bine!

acum o oră
Laura Butacu

Andrei, nu vă faceți griji și continuați să luați "SugaNorm Forte". Principalul lucru este să urmați instrucțiunile de utilizare a medicamentului.

Cu respect, Laura Butacu

acum o oră
Andrei Mikovski

Ajutor! M-am săturat de salturi de zahăr. Disconfortul și durerea nu dau viață. Nu știu ce să fac. Iau fonduri diferite periodic, dar ele nu ajută:(

acum o oră
Serghei Barantsev

Andrei, încearcă SugaNorm Forte, nu vei regreta. Problema în sine a fost, din cauza diabetului, până la orbire la 1 ochi. Mulțumesc mamei că ai găsit SugaNorm Forte și l-ai făcut să profite. Apropo, a cumpărat o jumătate de an în urmă, fără nici un program federal (și prețul a fost decent), dar acum nu există nici o problemă, în general, și se deplasează în liniște. Crede-mă, ia-o și vei vedea totul.

acum o oră
Angelica Chirca

cum să comandați un SugaNorm Forte?

acum o oră
Daniel Bortea

Angelica, aici este un link către site-ul oficial sper să aveți timp să programați. În general, eu personal, el a ajutat foarte bine

acum o oră
Angelica Chirca

Daniel, Da, Vă mulțumesc, deja comandat, apoi umplut și toate

și vă pot spune cât de mult aproximativ de livrare va merge

acum o oră
Daniel Bortea

Angelica, aproximativ 3-4 zile merge

acum o oră
Steluța Spataru

Am comandat pentru sora mea acum două luni, fără acțiune. Înainte de aceasta, ea a suferit mult timp de diabet. Ai ști cât de mult mi-a mulțumit că mi-am riscat și mi-am comandat medicamentul.

acum o oră
Mihail Radu

Masha, rezultatul este atât de eficient? Probabil ar trebui să-ți comanzi și ție.

acum o oră
Leo Stanciu

Și eu am auzit marginea urechii. Cineva cunoscut pare să fi folosit așa ceva. Problema cu zahărul este deja al doilea an, un diabetic cu puțină experiență, acum după cum am citit – deja nu a devenit pe cont propriu. Am făcut o rezervare, voi întreba din nou cu prietenii mei.

acum o oră
Marat Nedelcovici

Văd nu numai că am astfel de probleme, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am fost prins acum o lună în ochii lui SugaNorm Forte, practic am scăpat de diabet! Acest efect nu a putut face zeci de medicamente și medicamente

acum o oră
Alexandr Rebel

Spuneți-le oamenilor că vă va ajuta? Pentru că medicina și medicii noștri nu au nici un folos, deja paranoic pe acest motiv

acum o oră
Luciana Foiciuc

Alexander, da, 99% care va ajuta. Efectul este foarte puternic și cel mai important, că nici măcar sănătatea nu este naturală. Deci, este mai bine să luați un proces în timp ce promoția și prețul special. SugaNorm Forte mi-a ajutat complet să scap de diabet!

acum o oră
Ana Belet

Mulțumesc producătorului! Și SugaNorm Forte mi-a ajutat repede! Am comandat exact pe site-ul oficial al producătorului! Nu întârzia cu tratamentul, este mai bine să scapi de aceste probleme cu diabetul acum decât să plângi și să înțelegi că nu te vei mai ridica niciodată.

acum o oră
Gabriela Sava

Mulțumesc, Laura Butacu, dacă nu erai tu, atunci nu aș crede eficacitatea medicamentului! Am trăit mai mult de 5 ani cu soțul meu care are diabet. A fost groaznic. Și acum, bouncy rulează ca și cum ar avea 18 ani din nou.

și parcela a venit aproape instantaneu.

acum o oră
Laura Butacu

Gabriela, cu plăcere. Spune-mi, te rog, cât timp ți-a luat tratamentul?

Cu respect, Laura Butacu

acum o oră
Gabriela Sava

aproximativ 55 de zile, după aproximativ 14 zile de aplicare, am încetat să observ că ar avea o frânghie de zahăr.

acum o oră
Laura Butacu

Gabriela, vă felicit cu sinceritate!

Cu respect, Laura Butacu

acum o oră
Lena Swan

Rezultatul tocmai a depășit așteptările mele. Sugar a încetat să mai călărească în 6 zile! Am comandat mai multe pachete pentru prietenii mei de pe acțiune.

57 minute în urmă
Olesya Nuyaksova
Acum o jumătate de oră am comandat programul federal..
Și ceea ce este interesant, într-adevăr foarte profitabil, nu mă așteptam!
Pe oficial site-ul mi-am lăsat cererea foarte repede și am confirmat totul. Vreau să trăiesc în cele din urmă calm, și bucurați-vă de mers pe jos)
55 minute în urmă
Aliona Zaharova
Am cumpărat pentru mine aproximativ o jumătate de an în urmă undeva, înainte de aceasta, diabetul a suferit teribil de câțiva ani. SugaNorm Forte a ajutat în câteva săptămâni. Nu m-am gândit că e posibil. Acum mă simt minunat!
53 minute în urmă
Aliona Raca
Imediat a comandat în timp ce acțiunea, pentru că pensia știți ce este acum. Zahărul aproape că nu sare, iar timpul a trecut doar nimic.
48 minute în urmă
Laura Butacu

Alena, totuși, farmaciile încearcă, de asemenea, să le comercializeze. Blasfemia este atât de plină de bani pe oameni. Acum vom urmări: unde și cui trimitem produsul.

Cu respect, Laura Butacu

36 minute în urmă
Svetlana Morozova
Folosesc SugaNorm Forte timp de șase luni (prietena a adus din capitală). A vindecat diabetul în două luni și jumătate.
44 minute în urmă
max Batchaev
Și eu l-am luat. A ajutat într-adevăr. Dacă aveți diabet-vă recomand foarte mult, credeți-mă-într-adevăr, cum a scos mâna. Și livrate rapid, am venit în trei zile. Păcat că nu a existat o astfel de acțiune înainte :(
39 minute în urmă
Laura Butacu

Max, Nu poți face nimic. Pentru a dezvolta un medicament și pentru a reconcilia programul federal a trecut o mulțime de timp, au fost investite o mulțime de bani. Dar, după atât de mult timp, oamenii pot scăpa rapid și fără costuri de diabet.

Cu respect, Laura

36 minute în urmă
Alesya Kuralova
Am citit articolul și am decis imediat să comand pentru a încerca. Faptul este că medicamentele obișnuite m — au ajutat pentru o perioadă scurtă de timp-diabetul mi sa spus că este dificil de vindecat. Acum îmi retrag rezultatele. SugaNorm Forte a venit la 5 zi după comandă. Și deja în prima zi m-am simțit atât de ușurat încât pur și simplu nu am putut să nu scriu aici despre asta. Vă mulțumesc foarte mult, acum cel puțin pot trăi în mod normal!
31 minute în urmă
Ilona Costiuc
Oameni buni, spuneți-mi unde ați comandat? În farmacii, un astfel de instrument nu a fost găsit nicăieri, iar pe internet este înfricoșător să cumperi. Aș vrea să nu fiu falsificat, dar nu înțeleg nimic.

27 minute în urmă
Laura Butacu

Repet încă o dată că SugaNorm Forte poate fi comandat numai la site-ul oficial pentru a nu face nici o greșeală, trebuie doar să faceți clic pe link-ul de mai sus, sau completați oricare dintre formele!

De asemenea, vreau să vă reamintesc că, în cadrul programului federal al Ministerului Sănătății, medicamentul este distribuit la un preț avantajos special! Dar programul nu va dura mult, așa că nu vă sfătuiesc să întârziați!
Și feriți-vă, vă rog, de falsuri.

Cu respect, Laura

acum 15 minute

DU-TE LA SITE-UL OFICIAL SUGANORM Forte
Salvați-vă!
DU-TE LA SITE-UL OFICIAL SUGANORM Forte
Statistici site
Vizitatori astăzi: 6924
Acum pe site: 49
Comandat SugaNorm Forte: 1083
Vă recomandăm SugaNorm Forte
Du-te la site-ul